Välkommen till Bilmånsson

Vi tillhandahåller alla biltjänster du och din bil behöver, från bilförsäljning till serviceverkstäder och Tankastationer. Våra nybilsmärken är Volvo, Renault, Dacia och Hyundai och vi säljer även ett stort antal begagnade bilar. Varmt välkommen att besöka oss, vi finns på 9 orter i Skåne.

Begagnade bilar
Boka tid
Kontakta oss
Våra anläggningar
Begagnade bilar
Boka tid
Kontakta oss
Våra anläggningar
Nya Volvo EX30

Privatleasing för 4.995 kr/mån

Upplev helt elektriska EX30 med Volvo Inclusive Privatleasing till en attraktiv månadskostnad. I priset ingår både finansiering, serviceavtal och vägassistans. Därtill får du 10 procent rabatt på försäkringspremien hos Volvia samt 500 kronor att ladda bilen för om du skaffar betaltjänsten CarPay för första gången.

Vinn ett års gratis tvättabonnemang!

Tvätta bilen och betala med mobilen i sommar så har du chansen att vinna ett års gratis tvättabonnemang (värde 8 388 kr)!

Allt du behöver göra är att tvätta bilen i någon av våra automattvättar* under perioden 20 maj-31 augusti och betala med appen Tvätta Biltvätt så deltar du automatiskt i tävlingen. Varje tvätt du gör räknas som en ”lott” i tävlingen, så ju fler gånger du tvättar, desto större chans har du att vinna.

Nu finns Hyundai i Kristianstad!

Bilmånsson fortsätter att växa och nu utökar vi vår Hyundai-verksamhet till Kristianstad. Det innebär att vi nu kan erbjuda nybilsförsäljning och service av Hyundai på tre anläggningar i Skåne – sedan tidigare i Lund och Hörby och nu alltså även i Kristianstad!

Du hittar det nya Hyundaihuset i Kristianstad precis intill Volvohuset på Östra Blekingevägen 7.
Varmt välkommen!

Upp till 70 000 kr rabatt

på nya Hyundai lagerbilar

Just nu har vi en superkampanj på nya lagerbilar från Hyundai där du kan spara upp till 70 000 kr! Det finns många olika modeller att välja på, med allt från den smidiga stadsbilen i10 till den populära elbilen IONIQ 5. Alla med snabb leverans! Läs mer om Hyundais breda modellutbud och hitta den som passar dig bäst.

Volvo Mixed Golf Challenge

Volvo Mixed Golf Challenge är en av Sveriges populäraste golftävlingar. En partävling där du spelar med vem du vill och klubbkval över hela landet med möjlighet att gå vidare till regionfinal. Därefter väntar Sverigefinal på Vallda G&CC den 4-7 september. En golfhelg som bjuder på det mesta för att du och din spelpartner ska få känna er som professionella spelare.

Bilmånsson anordnar följande klubbkval:

Nu går den att beställa

Helt nya Dacia Duster!

Framgångssagan Dacia Duster har sålts i över 2 miljoner exemplar. Nu är generation 3 här, trogen sitt ursprung men mer Duster än någonsin. För första gången erbjuds Duster med hybridmotor, HYBRID 140, där du kan njuta av en dynamisk körupplevelse utan laddstress.

Redo att beställa din helt nya Duster? Kontakta oss idag!

Nya Volvo EX90

Nya volvo EX90 är en premium-SUV med sju säten och ett stort bagageutrymme. Med lidar och passageraravkänning som standard har bilen den högsta nivån av säkerhet. EX90 erbjuder löpande trådlösa uppdateringar som hela tiden gör bilen bättre. Med en räckvidd på upp till 600km och med 408 hästkrafter blir det ett rent nöje att nå din destination.

Kontakta våra säljare för mer information och för att beställa din Volvo EX90

Bilmånsson Komplett

En enklare begagnataffär

Med Bilmånsson Komplett får du ett bekymmersfritt bilägande med allt på ett ställe. Som helkund får du finansiering, försäkring och serviceavtal på en samlingsfaktura via CarPay. På så sätt får du översikt och kontroll över din bilekonomi. Du väljer själv om du vill köpa eller privatleasa din nya begagnade bil.

Just nu bjuder vi dessutom på ett års försäkring till din nya begagnade bil!