Välj en sida

Information angående Corona – Covid 19

Idag står vi alla inför en utmaning som går långt utöver allt som vi tidigare har stött på. Bilmånssons kunder och våra anställdas hälsa är som alltid högsta prioritet och vi arbetar aktivt med att skapa en trygg miljö för alla. Vi har därför tillsatt en arbetsgrupp som följer utvecklingen och uppdaterar våra försiktighetsåtgärder, så att vi anpassar och säkrar vår verksamhet på bästa sätt.

Öppettider och Kontaktvägar
Våra bilhallar och verkstäder kommer att följa vanliga öppettider för att göra vardagen så enkel som möjligt för dig som kund, se tider här. För de kunder som föredrar det digitala mötet finns det möjlighet att göra verkstadsbokning via bilmansson.se. Du hittar även alla våra begagnade bilar som är till försäljning med kontaktuppgifter på våran hemsida. Vill du komma i kontakt med våra Personliga Servicetekniker och säljare hittar du dem här under respektive ort. Utöver det finns vi även tillgängliga på telefon, 010-129300, mail samt via vår chatt som du finner på hemsidan. 

Event och kundaktiviteter
Bilmånsson har valt att ställa in kommande event och inplanerade kundaktiviteter. Vi återkommer med uppdaterad information.

Övriga försiktighetsåtgärder

● Anställda hos Bilmånsson har blivit uppmanade att stanna hemma vid symptom och följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
● När du besöker oss hälsar vi på dig med ett varmt leende men undviker att ta i hand.
● Det finns möjlighet att betala med CarPay Checkout, en kontaktfri betalningslösning, där du även får kvitto i CarPay appen.
● Våra interna rutiner har setts över så att du som kund ska känna dig trygg.
● Du erbjuds en kortare leveransgenomgång vid köp av bil, som vi gärna följer upp med en mer omfattande genomgång när allt är som vanligt igen.
● Provkörningsrutiner ändras så att vi inte utsätter varandra för ev smitta.
● För att minska smittspridning vid reparation och service av din bil använder våra tekniker skydd för ratt, växelspak och säten. 
● Våra Tanka och Tvätta stationer har regelbunden rengöring av handtag och knappsatser
● Städning av våra lokaler har utökats för att undvika smittspridning

Till sist vill vi påminna om att vi alla har ett gemensamt ansvar att inte sprida Covid-19 och att vi tillsammans måste försöka begränsa skadeverkningarna.

Internt