Välj en sida

Däck & Hjul

Bilmånsson har lång erfarenhet av däck & hjul. På samtliga anläggningar erbjuder vi däckverkstad och däckhotell där du kan förvara dina hjul. Vi säljer premiumdäck från de ledande leverantörerna. Du kan alltid fråga våra däckspecialister på däck- & direktverkstaden vilket däck som passar till just din bil och dina behov. 

Vi erbjuder dessutom 4-hjulsinställning och har även ett stort utbud av fräcka fälgar som förstärker upplevelsen av din bil. Du kan alltid delbetala på 4 månader – räntefritt och helt utan avgifter. Vill du veta pris och vilka däck som passar på din Volvo kan du titta in på denna sidan här

Hjulskifte
Vi hjälper dig att skifta till sommar- eller vinterhjul. Våra tekniker drar alltid fast däcken med rätt moment och ser över skicket på dina däck så att din bil rullar tryggt och säkert. Teknikerna är specialutbildade på Volvo, Renault och Dacia och vet vilka däck och fälgar som passar på din bil. Besök oss och prata däck, fälgar och hjulskifte med en expert. Du får alltid goda råd och bra erbjudanden. Med Volvokort eller CarPay betalar du 345:- för hjulskifte (ord.pris 395:-)

Däckhotell
Väljer du däckhotellet för din förvaring får du alltid dina däck genomgångna och tvättade inför varje säsong. Vi kontrollerar även trycket och lagrar dina hjul i en trygg och säker miljö. Köper du en ny bil av oss kan vi lägga upp dina hjul direkt i vårt däckhotell. Bilmånsson Volvokort ger dig rabatt på utvalda däck- och hjularbeten. Bas 745:- med Volvokort (utan 895:-) Ingår i Bas: förvaring, hjulskifte, tvätt* och registrering av skicket. Priset gäller per säsong.

*Tvätt ingår ej i Båstad