Finansiering Renault

Tillsammans med Volvofinans Bank hjälper vi dig att finansiera din eller dina bilar, antingen i form av ett billån eller olika leasingalternativ som t.ex. privatleasing eller Business Lease för företag. Vi har alltid förmånlig ränta och du betalar varken aviavgift eller uppläggningsavgift. På våra billån erbjuder vi fri förtidslösen, gratis låneskydd och extraamortering när du vill. Du får dessutom bra rabatt på rätt bilförsäkring till din bil. Vi erbjuder både finansiell och operationell företagsleasing

Tala med våra säljare om vilken lösning som passar dig bäst

Renault Relax Privatleasing

Leasa en ny bil utan kontantinsats eller låneskuld, till en månadskostnad utan överraskande avgifter. Det du äger är körglädjen. Dessutom ingår ett privatleasingskydd* kostnadsfritt i 3 månader. 

Renault Relax Billån

Med Renault Relax Billån får du ett smidigt och bekvämt bilägande. Ett smart bilägande där det i månadskostnaden ingår finansiering, försäkring och service.

Renault Business Relax leasing

Ett bekymmersfritt bilinnehav inkl. service och försäkring. I Business Relax ingår vårt service- och reparationsavtal Renault Care Pro som inkluderar service, byte av slitagedelar och reparationer.