INVIGNINGSHELG 24-25 SEPTEMBER

Vi på Bilmånsson har utökat vår Hyundai-verksamhet och blivit auktoriserad återförsäljare även i Hörby! Utöver nybilsförsäljningen är vi numera självklart också en auktoriserad Hyundai-verkstad.

För att fira detta bjuder vi in till en invigningshelg med fina erbjudanden och roliga aktiviteter på plats. Bland annat kan du utmana Tom Kristensson i rallysimulatorkörning! Passa också på att se den nyrenoverade bilhallen och provkör någon av Hyundais många modeller.

Vi har öppet klockan 11-15 både lördag och söndag.
Välkommen till Storgatan 16 i Hörby!

Invigningserbjudanden

Bilköp

Med en ny Hyundai får du en bil helt anpassad efter dina behov. Just nu bjuder vi dessutom på första servicen och en säsongs däckhotell när du köper en ny Hyundai!

Servicebokning

Boka Hyundai Originalservice i september och få en säsongs gratis däckhotell på köpet! Servicen kan ske vid ett senare tillfälle, så länge bokningen görs i september.

Tillbehör

Just nu får du 20% rabatt på Hyundai Originaltillbehör! Med originaltillbehör får du utrustning som är designad, tillverkad och testad för att passa din bil perfekt.

Samtliga erbjudanden gäller under perioden 24-30 september.

Provkör en Hyundai och vinn en plats till Tom Kristensson Driving Experience

Provkör en Hyundai i september och ha chansen att vinna en upplevelse utöver det vanliga! Tom Kristensson blev junior världsmästare i rally 2020 och polsk grusmästare 2022. Under 2022 har han kört för polska Kowax/2BRally och har tagit flera totalsegrar och starka pallplatser både nationellt och internationellt. Hans tävlingsbil är i år en Hyundai i20 R5 FIA Internationell. 

Vill du uppleva hur det är att åka rally på världsnivå? Nu har du chansen! Under Tom Kristensson Driving Experience besöker vi en av Toms favorit-rallyanläggningar. Vi möts upp för frukost och sedan får du som deltagare den unika möjligheten att åka med Tom på rallybanan! Dagen avrundas med en härlig lunchgrillning.  

Det enda du behöver göra för att ha chansen att vinna är att provköra en Hyundai hos oss i Hörby eller Lund under september månad. Fyll därefter i ett tävlingsformulär hos en säljare och du är med i tävlingen. Lycka till!