Bilmånsson i Båstad permanent stängd

Bilmånssons verksamhet i Båstad är permanent stängd sedan 20/5 2022.
Anledningen är att vi vill erbjuda våra kunder fullserviceanläggningar där vi samlar hela bilägandet under ett tak – med allt från försäljning och bilvård till verkstad, däckservice, biluthyrning, biltvätt och tanknings-/laddningsstationer. Vi vill också framtidssäkra samtliga anläggningar för de nya kraven som ställs i och med omställningen till allt fler elektriska bilar. Dessvärre ser vi inte att det är möjligt att utveckla vår verkstad i Båstad till denna nivå. Därför har vi nu avvecklat verksamheten där.

Vad betyder detta för dig som kund?
Du är såklart fortfarande varmt välkommen till oss på Bilmånsson! Din närmaste Bilmånsson-anläggning ligger i Ängelholm, endast 20 minuter från verkstaden i Båstad. Där erbjuder vi ett stort utbud av tjänster för dig och din bil. Dessutom planerar vi att bygga om anläggningen för att ytterligare säkerställa en anläggning i världsklass som är väl rustad för framtidens bilägande. Våra anställda Hannes Liljebok och Per Gunnarsson följer med dit, så du behöver inte byta personlig servicetekniker.

Vi är ledsna för eventuella olägenheter som nedstängningen av verkstaden i Båstad orsakar dig, men hoppas att du ska följa med oss till Ängelholm och känna dig varmt välkommen där!

Har du några frågor är du välkommen att ringa oss på 010-129 30 09, måndag-fredag klockan 08:00-16:00.