Butik och Tillbehör

Barnsäkerhet
Vi skyddar det viktigaste du har – dina barn. Du vill att dina barn ska sitta så säkert som det är möjligt i bilen. Det vill vi också att dem ska. Därför erbjuder vi dig support från våra tillbehörsexperter som hjälper dig att hitta rätt stol och tillbehör för ditt ändamål, allt för att resan ska bli så tryggt som möjligt.

Polestar
Utvecklat av Polestar i samarbete med Volvo får du snabbare respons och förbättrad acceleration, dessutom får du en betydligt mer intensiv körupplevelse. Alla optimeringar är godkända av Volvo och påverkar därför varken bilens garantier eller serviceintervaller.

Letar du efter en reservdel?
Är du på jakt efter en eller flera reservdelar till din bil? Vi hjälper dig gärna!
Välkommen in till någon av våra butiker vardagar 8-17 eller kontakta oss via telefon 010-129 3000 eller via mail info@bilmansson.se.

Packa – Lasta
Volvo bygger bilar som är anpassade för dig som vill leva fullt ut. Lastutrymmen är därför generöst utformade och vi har tillbehör för alla möjliga sporter och fritidsintressen. Vi erbjuder produkter som är praktiska och säkra samt testade och anpassade för samtliga av våra Volvomodeller. Läs mer här och hitta tillbehör för just din Volvobil.

Styling
Volvo erbjuder dessutom flera olika styling möjligheter till din Volvo, som tillexempel ett exklusivt lastskydd i borstat rostfritt stål för den bakre stötfångaren. Ett praktiskt och snyggt tillbehör för att undvika repor i lacken när man lastar i och ur bagageutrymmet. Du kan läsa mer om tillbehör på länken nedan.