Nybil Dacia

Dacia tillhör Renault Group och är deras näst största varumärke. Det är ingen hemlighet att Dacias låga pris lockar många kunder som vill ha mycket bil för pengarna. Receptet på deras framgång är en del högteknologi, en del återanvändning samt en rejäl del sunt förnuft.

Nya Dacia erbjuds i Eslöv, Ystad och Ängelholm

Modellutbud

JOGGER

BENSIN

DUSTER

BENSIN / DIESEL

SANDERO

BENSIN

SANDERO STEPWAY

BENSIN

Finansiera din Dacia

Tillsammans med Dacia Finans hjälper vi dig att finansiera din Dacia, antingen i form av ett billån eller genom olika leasingalternativ som t.ex. privatleasing eller företagsleasing. Läs mer om alternativen nedan och prata gärna med våra säljare om vilken lösning som passar dig bäst.

En riktig SUV

Nya Dacia Duster

Dacia Duster tar dig dit du vill – snabbt, lätt och bekymmersfritt. Det robusta chassit, den höga markfrigången och de utmärkta terrängegenskaperna i den fyrhjulsdrivna versionen gör att den enkelt klarar allt från gropig grusväg till lerig skogsväg. Nya Dacia Duster är redo för alla dina äventyr, och bekräftar sin plats som Dacias ikoniska familje-suv.

Pris från 214 900 kr
Privatleasing från 2 990 kr/mån

Inkl Dacia Care serviceavtal.

Just nu kan du köpa till dragkrok och vinterhjul för endast 3 900 kr (ord. pris 23 600 kr)!*

*Endast privatkunder, ej i kombination med privatleasing. Gäller kundorder med registrering t.om. 30/4. Erbjudandet avser fastmonterad dragkrok inklusive elledningssats och montering. Ordinarie ca. frånpris inkl. moms 9 900 kr inkl. Vinterhjulserbjudandet avser vinterdäck på stålfälg. Ordinarie ca frånpris inkl. moms 13 700 kr. Bilarna på bilderna är extrautrustade. Bilmånsson reserverar sig för eventuella ändringar och felskrivningar.

Europas mest sålda bil till privatpersoner sedan 2017

Dacia Sandero

Ännu mer bekväma omarbetade framsäten, rymligare passagerarutrymme med mer utrymme för axlar och knän, rejält förvarings- och bagageutrymme. LED-halvljus, omarbetad motorhuv och stötfångare, uppdaterad kylargrill osv. Sanderos framparti sticker ut med sina flödande linjer och väldefinierade former.

Pris från 179 900 kr
Privatleasing från 1 990 kr/mån

Inkl Dacia Care serviceavtal.

En rubust och mångsidig crossover

Nya Dacia Sandero Stepway

En imponerande siluett, flödande horisontella linjer, en ny karaktäristiskt Y-formad LED-ljussignatur och hög markfrigång… Nya Sandero Stepway har en helt omarbetad design med en utpräglad crossover-känsla. Slå dig ned i en mångsidig och rymlig interiör, så att du kan uppleva dina äventyr med full komfort.

Pris från 210 900 kr
Privatleasing från 2 350 kr/mån

Inkl Dacia Care serviceavtal.

En rymlig familjebil

Dacia Jogger

Dacia Jogger: längd som en kombi, rymlig som en MPV och ser ut som en SUV.
En familjebil som både flexibilitet och stort utrymme. Med Dacias senaste förarassistanssystem kan känna dig trygg när du kör.

Pris från 224 900 kr
Privatleasing från 2 990 kr/mån

Inkl Dacia Care serviceavtal.

Provkör en Dacia, få ett Wildo-kit

Ta en provtur med Dacia och ta med dig ett Wildo-kit hem, utan extra kostnad! Med Dacia får du en pålitlig bil för dina dagliga resor, och med Wildo-kitet är du redo att utforska naturen på din fritid. Erbjudandet gäller en begränsad tid, så kom in och provkör idag och upplev friheten med en Dacia och ett Wildo-kit i bagaget.

Nya Dacia i lager