Dacia

Prisvärd prestanda för alla livsstilar

Dacia tillhör Renault Group och är deras näst största varumärke. Det är ingen hemlighet att Dacias låga priser lockar många kunder som vill ha mycket bil för pengarna. Receptet på deras framgång är en del högteknologi, en del återanvändning samt en rejäl del sunt förnuft. Med ett mångsidigt utbud av modeller som kombinerar ekonomi med modern teknik, är därmed Dacia det smarta valet för bilköpare över hela Sverige.

Nya Dacia erbjuds i Eslöv, Ystad och Ängelholm

Dacias modellutbud – utformade för alla livsstilar

Dacia som varumärke erbjuder något för alla typer av bilförare. I utbudet finner du stadsvänliga kompaktbilar, rymliga familjebilar, SUV och flera andra alternativ för att matcha just ditt behov. Modeller som Dacia Duster med robust design och hög terrängkapacitet lockar den äventyrslystna. För stadskörning är Dacia Sandero ett utmärkt val med sin kompakta storlek och effektiva bränsleförbrukning, vilket gör den idealisk för att navigera genom trånga gator. Våra kunniga experter ser fram emot att hitta en modell som passar just dina behov.

JOGGER

BENSIN

DUSTER

BENSIN / DIESEL

SANDERO

BENSIN

SANDERO STEPWAY

BENSIN

Finansiera din Dacia

Tillsammans med Dacia Finans hjälper vi dig att finansiera din Dacia, antingen i form av ett billån eller genom olika leasingalternativ som t.ex. privatleasing eller företagsleasing. Läs mer om alternativen nedan och prata gärna med våra säljare om vilken lösning som passar dig bäst. Att välja Dacia är att göra ett smart val för framtiden. Det är ett beslut som ger dig tillgång till pålitlig, kostnadseffektiv och miljövänlig mobilitet.

Besök någon av våra återförsäljare i Skåne för att upptäcka mer om vad Dacia kan erbjuda just dig – ditt nästa biläventyr börjar med Dacia.

Nu går den att beställa

Helt nya Dacia Duster!

Framgångssagan Dacia Duster har sålts i över 2 miljoner exemplar. Nu är generation 3 här, trogen sitt ursprung men mer Duster än någonsin. För första gången erbjuds Duster med hybridmotor, HYBRID 140, där du kan njuta av en dynamisk körupplevelse utan laddstress.

Redo att beställa din helt nya Duster? Kontakta oss idag!

Dacia Duster – En riktig SUV

Dacia Duster tar dig dit du vill – snabbt, lätt och bekymmersfritt. Det robusta chassit, den höga markfrigången och de utmärkta terrängegenskaperna i den fyrhjulsdrivna versionen gör att den enkelt klarar allt från gropig grusväg till lerig skogsväg. Dacia Duster är redo för alla dina äventyr, och bekräftar sin plats som Dacias ikoniska familje-suv.

Pris från 214 900 kr
Privatleasing från 2 990 kr/mån

Inkl Dacia Care serviceavtal.

Just nu kan du köpa till dragkrok och vinterhjul för endast 3 900 kr (ord. pris 23 600 kr)!*

*Endast privatkunder, ej i kombination med privatleasing. Gäller så länge lagret räcker. Erbjudandet avser fastmonterad dragkrok inklusive elledningssats och montering. Ordinarie ca. frånpris inkl. moms 9 900 kr inkl. Vinterhjulserbjudandet avser vinterdäck på stålfälg. Ordinarie ca frånpris inkl. moms 13 700 kr. Bilarna på bilderna är extrautrustade. Bilmånsson reserverar sig för eventuella ändringar och felskrivningar.

Dacia Sandero

Europas mest sålda bil till privatpersoner sedan 2017. Ännu mer bekväma omarbetade framsäten, rymligare passagerarutrymme med mer utrymme för axlar och knän, rejält förvarings- och bagageutrymme. LED-halvljus, omarbetad motorhuv och stötfångare, uppdaterad kylargrill osv. Sanderos framparti sticker ut med sina flödande linjer och väldefinierade former.

Pris från 179 900 kr
Privatleasing från 1 990 kr/mån

Inkl Dacia Care serviceavtal.

Nya Dacia Sandero Stepway

En imponerande siluett, flödande horisontella linjer, en ny karaktäristiskt Y-formad LED-ljussignatur och hög markfrigång… Nya Sandero Stepway har en helt omarbetad design med en utpräglad crossover-känsla. Slå dig ned i en mångsidig och rymlig interiör, så att du kan uppleva dina äventyr med full komfort.

Pris från 210 900 kr
Privatleasing från 2 350 kr/mån

Inkl Dacia Care serviceavtal.

Dacia Jogger – En rymlig familjebil

Dacia Jogger: längd som en kombi, rymlig som en MPV och ser ut som en SUV.
En familjebil som både flexibilitet och stort utrymme. Med Dacias senaste förarassistanssystem kan känna dig trygg när du kör.

Pris från 224 900 kr
Privatleasing från 2 990 kr/mån

Inkl Dacia Care serviceavtal.

Provkör en Dacia, få ett Wildo-kit

Ta en provtur med Dacia och ta med dig ett Wildo-kit hem, utan extra kostnad! Med Dacia får du en pålitlig bil för dina dagliga resor, och med Wildo-kitet är du redo att utforska naturen på din fritid. Erbjudandet gäller en begränsad tid, så kom in och provkör idag och upplev friheten med en Dacia och ett Wildo-kit i bagaget.

Nya Dacia i lager