Originalservice Volvo

Hos Bilmånssons verkstäder blir din Volvo servad med noggranna metoder, av en kvalificerad servicetekniker som har specialutbildning och bara använder säkra och pålitliga originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart. 

Det är bekvämt
Serviceinlämningen går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar personer som är experter på just Volvo. Du har också tillgång till en Personlig Servicetekniker som lär känna din bil i detalj och vet vad den behöver. 

Det är tryggt
Olja, filter och andra delar som byts är naturligtvis Volvo Original, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd. Som extra trygghet ingår också alltid ett års servicegaranti när du servar bilen hos Volvo.

Det är en bra affär
Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra Volvo Originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Hyrbil vid service
Servar du din bil hos oss finns möjlighet till hyrbil, vi erbjuder hyrbilar i olika storlekar för just ditt behov. Vårt antal och utbud varierar mellan våra olika anläggningar, fråga din tekniker när du bokar servicen.

Originalservice Classic
Din bil förtjänar omtanke, även när den inte är helt ny längre. Därför erbjuder vi en service anpassad för bilar äldre än sex år. Med Volvo Originalservice Classic får du en noggrann kontroll av bilen, förlängd vägassistans, servicegaranti i ett år, uppdatering av mjukvaran och en stämpel i serviceboken. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris.

Originaldelar med livslång garanti 
Det spelar ingen roll hur många mil du har kört din Volvo. Så länge du äger bilen erbjuder vi livslång personlig garanti på Volvo Originaldelar som du har köpt och monterat hos oss.