Serviceavtal – ett enkelt bilägande med prisgaranti

Med ett serviceavtal betalar du ett överenskommet
belopp för servicekostnaden varje månad. Samma summa, månad efter månad, men ingen faktura efter verkstadsbesöket – det är ett enkelt och smidigt bilägande.

Starta ditt serviceavtal hos Bilmånsson

Med ett serviceavtal hos Bilmånsson får du nästan allt som behövs för ett enkelt bilägande. Väljer du till våra tilläggstjänster kan du skräddarsy avtalet efter just dina behov. 

Personlig Servicetekniker

Att ha en person som ansvarar för hela processen gör ditt verkstadsbesök enklare, snabbare och lite mer personligt. Våra tekniker jobbar enligt våra varumärkens original metoder och använder alltid Originaldelar.

Servicegaranti i ett år

Vi garanterar alltid att din service utförs fackmässigt. Om något fel skulle uppstå på det som åtgärdats enligt serviceprotokollet inom tolv månader eller till nästa rekommenderade servicetillfälle så tar vi hand om det helt kostnadsfritt, med fri lånebil under tiden.

Fri assistans

Fri assistans ger dig en extra vän på vägen som lovar att hjälpa dig så fort du får problem med din bil. Det kan vara allt från att bistå vid däckbyte om du får punktering i mörker och ösregn på E6:an, till att bärga bilen och se till att du får boende medan den repareras. Gäller hela västeuropa.

O kr självrisk vid stenskott

Om du har ett mindre stenskott så kan det gå att reparera. Stenskott i vindrutan kan lätt spricka och bli större när temperaturen växlar i glaset.

Mjukvaruuppdatering

Med den senaste mjukvaruuppdateringen kan du dra nytta av tillgängliga förbättringar, inklusive de som kommit med tidigare mjukvaruuppdateringar.

Volvokort | CarPaykort 

Kostnadsfritt och utan årsavgifter, med många fördelar såsom, bonus på allt och räntefri delbetalning.

10 öre/l rabatt drivmedel

Med Volvokort får du alltid 10 öre per liter i rabatt när du tankar bilen på någon av våra stationer.

20% rabatt automattvätt

Du får 20 % rabatt på samtliga Tvättas miljöanpassade anläggningar runt om i landet.

Prisgaranti!

Teckna redan i dag och få prisgaranti.

Tilläggstjänster - För extra bekvämlighet

Med ett månadstillägg kan du skapa ett avtal som är precis som du vill ha det.

Lånebil vid service

Om du behöver en ersättningsbil när din egna bil är på service då ska du välja till detta tillägget. I tillägget ingår bil storlek liten.

50 kr/mån

Bilvård

Hämta bilen nystädad och nytvättad. Följande ingår: Invändigt: Dammsugning, tvätt gummimattor, rengöring vindruta. Utvändigt: Avfettning, handtvätt.

50 kr/mån

Däckhotell

Med däckhotellet får du alltid dina däck genomgångna och tvättade inför varje säsong. Vi kontrollerar även trycket och lagrar dina hjul i en trygg och säker miljö.

133 kr/mån

Hämta & Lämna

Vi hämtar och lämnar din bil efter avtalad tid, antingen hemma hos dig eller var det passar dig bäst. Har du bokat hyrbil lämnar vi också den till dig.

50 kr/mån

För att kunna teckna serviceavtal behöver du ha ett Volvokort.

Ansök och få svar direkt. Nu är du ett steg närmare en smartare bilekonomi.