Välj en sida

Skadecenter

Innan bilen kan repareras måste en skadebesiktning göras. När bilen kommer in gör vi en skadebesiktning där alla skador fotograferas och registreras, helt i enlighet med försäkringsbolagens krav. Under tiden kan du ta dig en kopp kaffe i lugn och ro i vår kundmottagning. Boka tid enkelt via länken nedan. 

Appen – en smartare väg till verkstaden

Med Volvias app har du alla viktiga telefonnummer och funktioner nära till hands om något skulle hända. Du kan bland annat anmäla skador direkt i mobilen och tack vare tjänsten fotobesiktning slipper du det första verkstadsbesöket. 
Istället för att fysiskt behöva visa upp den aktuella skadan skickar du in foton till verkstaden som gör en första bedömning. Så här enkelt fungerar fotobesiktning:
  • Välj ansluten Volvoverkstad
  • Fota skadan direkt i appen
  • Skicka in
  • Verkstaden kontaktar dig med förslag på tid för reparation
Ladda ner appen i GooglePlay och AppStore
Småskador
Har du haft otur när du parkerat eller råkat ut för annan olyckshändelse som repat din lack på bilen? Då kan vi hjälpa dig. Vi är experter på lack och kan fixa de flesta sorters lackskador – många till betydligt mindre kostnad än självrisken. Vi gör vi en bedömning på hur stor reparation som behöver göras. Självklart hjälper vi dig med såväl stora som små skador. Vi har samarbetsavtal med alla försäkringsbolag.

Ladda ner PDF-blankett, fyll i den och ta med den till oss inför besöket.