Sommarkampanj på takboxar

Många förknippar takboxen med skidsemestern. Men faktum är att takboxen är minst lika användbar för sommarens resor! En takbox är ett smart och säkert sätt att få med dig extra packning – eller att slippa fylla bagageutrymmet och baksätet till max. Nu har vi en sommarkampanj på takboxar! Just nu får du 15% rabatt på lasthållare när du köper en Volvo Original-takbox.

Travel 400

Takbox Travel 400 är en funktionell takbox för alla dina behov. Denna Volvo Cars egendesignade takbox har en volym på 400 liter, vilket gör den väldigt praktisk för bilfärder med extra mycket bagage. Den rymliga lastvolymen ger plats åt, till exempel, ryggsäckar och hopfällbara stolar.

7 750 Kr

Travel Active 500

Denna Volvo Cars egendesignade takbox har en volym på 500 liter, vilket gör den väldigt funktionell för bilfärder med extra mycket och större bagage. Den omfattande lastvolymen ger plats åt längre föremål, till exempel, snowboards och skidor, och har även plats för ryggsäckar och hopfällbara stolar.

9 750 Kr

Travel Premier 430

Volvo Cars egendesignade takbox har en volym på 430 liter, vilket gör den väldigt funktionell. Den aerodynamiskt utformade designen har optimerats för att ge minimalt luftmotstånd och vindbrus, och det sportiga uttrycket förstärks av den högblanka, svarta färgen.

13 750 Kr

Intresseanmälan

Takboxarna är en beställningsvara med leveranstid på ca 2-3 dagar. Om du är intresserad av att veta mer om erbjudandet, vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss till dig så fort som möjligt.