Välj en sida

Välkommen till våra Tanka-stationer

Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa pris på drivmedel. Med Volvokort får du ännu lägre pris (10 öre rabatt per liter), samtidigt som du får tillgång till ett av Sveriges största stationsnät.

Tanka och OKQ8 ger dig totalt ca 1000 stationer över hela Sverige, dessutom gäller Volvokortet på Q8 i Danmark. På OKQ8s automatstationer betalar du det skyltade priset, på deras bemannade stationer får du 10 öre/lit i rabatt med Volvokort. 

Vi har stationer i Eslöv, Hörby, Ängelholm och Klippan. I Båstad samarbetar vi med OKQ8 Minipris och erbjuder samma låga priser som på övriga orter när du tankar med ditt Volvokort. 

Tanka riskfritt

Hos Bilmånsson bryr vi oss om våra kunder. Vi erbjuder nu dig som är i riskgruppen att tanka riskfritt hos oss. Du betalar enkelt och smidigt via appen CarPay. Boka via länken och vår personal kontaktar dig för att bekräfta tiden.

Gäller Bilmånssons Tankastationer i Eslöv, Hörby, Ängelholm och Klippan.

Tvätta hos Bilmånsson

Automattvätt
Nu kan du tvätta din bil snabbt och enkelt i vår fina biltvättsanläggning. I vår moderna och skonsamma automattvätt blir din bil skinande ren på några minuter. Allt du behöver göra är att välja tvättprogram och trycka på knappen. Betalar gör du enkelt med ditt Volvokort eller bankkort. Vi erbjuder er med Bilmånsson Volvokort 20% rabatt i våra tvättar

Handtvätt
I våra gör-det-själv-tvättar kan du tvätta din bil snabbt och enkelt. Tvätta bilen med högtryck och varmvatten. Automatisk dosering av schampo, skum och vax. Avspolning sker med avkalkat vatten för ett fläckfritt resultat. Tvättanläggningen har öppet dygnet runt. Betala med Volvokort, bankkort eller polletter. Polletter köper du i vår butik.

Har du Bilmånsson Volvokort får du dessutom 20% rabatt på varje tvätt.
En pollett kostar endast 20 kronor och räcker till en snabbtvätt av din bil.
För en mer genomgående tvätt rekommenderar vi fler polletter.

Tvättanläggningar finns i Eslöv, Hörby & Ängelholm