Renault Transportbilar

En pålitlig transportbil är en ovärderlig partner för ditt företag. Oavsett om du behöver ett enskilt fordon eller en hel flotta, så ser vi på Bilmånsson till att du och dina medarbetare förblir rörliga. Vi förstår att lastutrymme, pålitlig prestanda och komfort under långa resor är avgörande för att säkerställa smidiga och bekväma arbetsdagar.

Nya Renault Transportbilar erbjuds i Eslöv och Ystad
Lagerbilar för snabb leverans!

Renault Trafic

Renault Trafic är en robust och dynamisk transportbil. Just nu har vi ett antal lagerbilar (L2H1 NordicLine 150hk) för snabb leverans där mycket utrustning ingår i priset. Vad sägs till exempel om vinterhjul, automatlåda och backkamera på köpet? Kontakta oss på Bilmånsson för mer information!

  • Automatlåda på köpet
  • Vinterhjul på köpet
  • Skyddsinklädnad
  • Dragkrok
  • Backkamera
  • 360 parkeringssensor
  • Motor- och kupévärmare
  • Dubbla sidodörrar
  • Trådlös smartphonespegling
  • Navigation

Kampanjpris 369.000 kr
exkl. moms.

Renault Express

Med Renault Express får du en arbetspartner som förenklar din vardag. Med en imponerande lastvikt på upp till 600 kg och en generös lastlängd på 1,91 meter är det inga problem att ta med dig din önskade last.

Express imponerar med sina asymmetriska bakdörrar som öppnas hela 180 grader, vilket ger dig en användbar volym på 3,3 kubikmeter och en lastlängd på 1,91 meter. Detta ger dig det bästa förhållandet mellan lastlängd och total längd i sin klass. Dessutom kan skjutdörren på sidan öppnas hela 716 mm för enkel åtkomst till interiören.

Nu finns välutrustade exemplar av Renault Express till extra bra pris. skaffa en prisvärd och robust partner redan idag!

Renault Kangoo Electric

Sätt enkelt upp din dagliga pendling med Renault Kangoo E-Tech 100% elektrisk. Den är utrustad med den senaste litiumjonbatteriteknologin med en användbar kapacitet på hela 45 kWh. Med Kangoo E-Tech 100% electric behöver du inte kompromissa mellan prestanda och utrymme. Batteriet är placerat under golvet, vilket optimerar lastutrymmet samtidigt som du får utmärkt prestanda.

Ladda enkelt med den inbyggda 22 kW-laddaren och återställ över 100 procent av din räckvidd på lite mer än 2 timmar. Du kan också ansluta Kangoo E-Tech 100% elektrisk till en vanlig Wallbox. Om tiden är knapp kan du välja den kraftfulla 80 kW DC-laddaren*. På bara 30 minuter får du tillbaka hela 170 km räckvidd!

Nya Renault Kangoo

Nya Renault Kangoo introducerar den banbrytande funktionen "Open Sesame by Renault®," med en imponerande sidoöppning på över 1,4 meter, vilket gör att du kan enkelt hantera stora och otympliga laster även när bakdörrarna inte är tillgängliga.

Dessutom erbjuder Kangoo en smidig svängbar mellanvägg för flexibel lastning, och med extra utrymme ovanför passagerarsätet och taket kan du transportera längre föremål och samtidigt optimera golvytan. Med en generös lastvolym som sträcker sig från 3,3 m3 till 3,9 m3 har du gott om plats för all utrustning, material och varor som behövs för din arbetsdag.

NYA KANGOO gör stadspendlingen mer praktisk och effektiv än någonsin tidigare. Lita på dess innovativa funktioner för att förenkla din arbetsdag och göra lastningen till en bris.

Renault Trafic

Med sin rekordlånga lastlängd på 4,15 m* om man utnyttjar den smarta luckan under passagerarsätet och en dragkapacitet på 2,5 ton finns det inget som stoppar nya Renault Trafic. Med en lastvolym på upp till 8,9 m3 har nya Renault Trafic gott om plats för allt du behöver: verktyg, material, skrymmande föremål, avfall och mycket mer. Den har också två LED-lampor i lastutrymmet och upp till 18 förankringspunkter**.
* på L2-versionen. ** tillval.

Renault Master

Med sina öppningar på sidan och bak samt lastvolym (8 m3 till 22 m3), kan Renault Master anpassas till behoven hos yrkespersoner i olika branscher. Bakdörrarna kan öppnas 270°* och den låga tröskeln gör det enkelt att lasta otympliga föremål. Lastöglor håller godset säkert på plats, och handtagen vid sidan av sido- och bakdörrarna underlättar tillträdet till det bakre utrymmet (eller lastutrymmet).

Förar- och passagerarutrymmet i Renault Master förenar design, komfort och funktionalitet. I mitten av kupén kan det mobila kontoret användas för din dator. Med induktionsladdaren laddas din smartphone trådlöst medan du kör.

Nya transportbilar i lager