Tvätta

Vill du få bort smutsen från skogsvägarna, bli av med vägsaltet eller bara ha en fin bil inför helgen? På våra Tvätta-anläggningar kan du tvätta bilen på ett smart, smidigt och skonsamt sätt – för lacken, miljön och plånboken. Vi finns för dig som behöver Tvätta.

En biltvätt i framkant

För oss på Bilmånsson är det viktigaste att din bil blir ren och fin. Därför har våra biltvättar extra skonsamma borstar, heltäckande underspolning och lutande sidoborstar. Dessutom erbjuder vi specifik fälgtvätt, däckglans och premiumvaxer.

Tvätta bilen med mobilen

Med appen Tvätta Biltvätt behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt kolla hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. Appen är självklart gratis och ger dig dessutom billigare biltvättar.

Alltid ren bil med våra abonnemang

Genom att tvätta bilen regelbundet bibehåller du värdet på den bättre. Nu kan vi erbjuda ett förmånligt abonnemang för både privatpersoner och företag. Välj nivå, betala ett fast lågt månadspris och tvätta bilen när det passar dig.

En grönare biltvätt

Det är viktigt för oss att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Därför är våra biltvättar ISO-certifierad, uppfyller Naturvårdsverkets riktvärden och lever upp till kommunernas krav.

Lös in din bonus mot fler tvättar

Varje gång du betalar med Volvokortet eller Carpay får du bonus. Bonusen kan du sedan lösa in när du till exempel tankar på Tanka eller tvättar bilen på Tvätta. I appen Carpay kan du hålla koll på din bonus och mycket annat som rör din bilekonomi.

Vi renar utsläppen och återvinner vattnet

Varje år släpps 2 000 ton olja och 5 ton tungmetaller ut i vår natur på grund av biltvättning på gatan eller garageuppfarten. Vi renar alla våra utsläpp och återvinner 80% av allt vatten.