Personlig Servicetekniker erbjuds i EslövHörbyÄngelholmKlippanKristianstadYstadSjöboSimrishamn

Personlig Servicetekniker

Vi på Bilmånsson erbjuder alla våra kunder en Personlig Servicetekniker som lär känna både bilen och dess ägare. En Personlig Servicetekniker gör att service och reparationer sker på ett smidigt sätt och kan lätt avgöra vad som behövs åtgärdas för att din bil ska rulla tryggt och säkert. Vid reparationer och byten av bildelar används endast originalmetoder och originaldelar.

En kontaktperson som tar hand om allt

Tack vare att du har kontakt med en och samma person som ansvarar för hela processen blir ditt verkstadsbesök både enklare, snabbare och lite mer personligt. Din Personliga Servicetekniker tar emot din bokning, utför arbetet med bilen, ansvarar för mottagning och leverans. Din Personliga Servicetekniker finns också tillgänglig för att kunna svara på dina frågor kring den service eller de reparationer som utförts på din bil, tack vare det får du en  bättre insyn och förståelse i arbetet kring din bil.

Tydligt och enkelt

Syftet med att ha en Personlig Servicetekniker är att ditt besök hos Bilmånsson ska gå så enkelt och bekymmersfritt som möjligt. Genom att ha en och samma tekniker som alltid tar hand om din bil minskar dessutom risken för missförstånd och andra onödiga problem som kan uppstå om flera personer är engagerade samtidigt. Din tekniker lär känna din bil bättre än någon annan och vet vad den behöver även nästa gång det är dags för service.