Serviceabonnemang erbjuds i EslövHörbyÄngelholmKlippanKristianstadYstadSjöboSimrishamn

Verstad & Tjänster / Serviceabonnemang

Serviceabonnemang

Ett serviceabonnemang är ett smart och bekymmersfritt sätt att ta hand om din bil. Genom att betala en fast kostnad varje månad säkerställer du att din bil får den nödvändiga servicen utan att oroa dig för eventuella prishöjningar. Med vårt serviceabonnemang garanterar vi att du får högkvalitativ service till ett förmånligt pris.

En av de stora fördelarna med ett serviceabonnemang är att du alltid får originalservice för din bil. Det innebär att endast originaldelar används och arbetet utförs av kunniga och certifierade tekniker. Detta bidrar inte bara till bilens prestanda utan ökar även dess livslängd. Genom att hålla regelbunden service på din bil bidrar även till att öka andrahandsvärdet.

Tilläggstjänster

Med ett månadstillägg kan du skapa ett avtal som är precis som du vill ha det.

 • Byte av vindrutetorkarblad – 59 kr/mån
  Rena rutor och klar sikt är avgörande för din säkerhet på vägarna. Vi rekommenderar byte av vindrutetorkarblad minst en gång per år. Med detta tillägg behöver du inte oroa dig för dålig sikt, vi byter vindrutetorkarblad i samband med din årliga service.
 • Däckhotell inklusive hjulskifte – 129 kr/mån
  Vi på Bilmånsson har lång erfarenhet av däck och hjul. Vi erbjuder däckhotell på samtliga anläggningar. Med detta tillägg får du dina hjul förvarade i en trygg och säker miljö. Du får alltid dina hjul genomgångna och tvättade inför varje säsong.
 • Hyrbil vid service – från 29 kr/mån
  Vill du fortsätta vara mobil även fast din bil är inne på service? Med detta tillägg får du en hyrbil medan din bil är på service. Du väljer själv vilken storlek på bil du vill ha. Liten: 29 kr/mån. Mellan: 49 kr/mån. Stor: 59 kr/mån
 • Bilvård liten – 29 kr/mån
  Ge din bil ett ansiktslyft som får den att glänsa som den vore ny igen. Invändigt: dammsugning och tvätt av gummimattor samt rengöring av vindruta. Utvändigt: avfettning och handtvätt.
 • Bilvård mellan – 69 kr/mån
  Ge din bil ett ansiktslyft som får den att glänsa som den vore ny igen. Invändigt: dammsugning av kupé och bagage, tvätt av gummimattor, rengöring av samtliga glasrutor. Avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol, samt rengöring av trösklar och dörrposter. Dessutom ingår smörjning av gummilister. Utvändigt: Avfettning och handtvätt.
 • Bilvård stor – 249 kr/mån
  Ge din bil ett ansiktslyft som får den att glänsa som den vore ny igen. Invändigt: dammsugning av kupé och bagage, tvätt av gummimattor, rengöring av samtliga glasrutor. Avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol, samt rengöring av trösklar och dörrposter. Dessutom ingår smörjning av gummilister. Utvändigt: Avfettning, handtvätt, fälgrengöring, motortvätt och polering.

Gör en prisförfrågan

Tilläggstjänster

Storlek hyrbil

Storlek bilvård