Välj en sida

Abonnera på en ny Volvo

Inga oväntade kostnader

Precis som vilken annan prenumeration som helst på tv, musik och nyheter, kan du nu prenumerera på en helt ny Volvo. Ett bilabonnemang är ett riskfritt, flexibelt och tidseffektivt alternativ till att köpa eller leasa en ny bil.
Abonnemanget är enkelt att använda, påbörja och avsluta. Det har en fast månadsavgift som täcker det praktiska och du får därför inga oväntade kostnader. Dessutom, är det flexibelt och kan ändras vid tillexempel förändringar i livet. Detta gör att du kan byta bil eller avsluta abonnemanget med bara 3 månaders uppsägningstid. 

Allt detta ingår i ditt abonnemang

 • Sommar- och vinterhjul*
 • Helförsäkring
 • Service och underhåll
 • Ingen kontantinsats
 • 3 månaders uppsägningstid**
 • Normalt slitage
 • Ersättningsbil
 • Besiktning
 • Vägassistans dygnet runt
 • Volvo Cars abonnemang– kontrollera bilen med mobilen
 • Fast månadskostnad
 • Klimatpaket – starta värmaren med mobilen

*XC40 P8 Recharge Twin levereras med rechargedäck. **3 månaders uppsägningstid gäller inte för erbjudanden med en fast bindningstid. *Fordonsskatt, fortkörningsböter, trängselskatt, parkeringsböter samt förbrukningsartiklar som bränsle och spolarvätska ingår inte. 

Starta ditt abonnemang hos Bilmånsson

C40 AWD Recharge Elbil

Helt nya elektriska C40 crossover, med en slimmad profil, svart tak, blanka svarta designdetaljer och unika hjul för ett kraftfullt intryck.

Från 7 790 kr/mån

XC40 Recharge Elbil

Ansvarsfull och intuitiv. Designad för nytänkande, intuitiv och utsläppsfri körning. Finns i tre utrustningsversioner, Core, Plus eller Pro.

Från 5 690 kr/mån

XC40 Recharge Laddhybrid

En inspirerande kompakt laddhybrid-SUV. Designad för ett mer hållbart liv både i staden och utanför den. Finns med T5 välj mellan Inscription eller R-Design.

Från 6 390 kr/mån

XC40 Bensin eller Mildhybrid

Den inspirerande kompakta skandinaviska SUV-bilen. Välj mellan tre versioner, Momentum, Inscription och R-Design, alla med automat.

Från 4 590 kr/mån

XC60 AWD Recharge Laddhybrid

Dynamisk, ansvarsfull och förfinad. En skandinavisk laddhybrid-SUV för en uppkopplad upplevelse. Välj mellan T6 Inscription eller T8 R-Design.

Från 7 890 kr/mån

XC60 Mildhybrid

Dynamisk, raffinerad och intuitiv. Detta är en skandinavisk SUV för alla typer av vägar. Finns i flera motorer, välj mellan Momentum, Inscription och R-Design. 

Från 6 590 kr/mån

V60 AWD Recharge Laddhybrid

En mångsidig, dynamisk och ansvarsfull skandinavisk laddhybridkombi. Gjord för att förflytta dig och skapad för aktiv körning. Finns som T8 R-Design.

Från 7 190 kr/mån

V60 Mildhybrid

Den mångsidiga och dynamiska skandinaviska kombin. Gjord för att förflytta dig. Finns som Momentum och Cross Country.

5 990 kr/mån

V90 AWD Recharge Laddhybrid

Den mångsidiga och ansvarsfulla skandinaviska lyxiga laddhybrid-kombin. Tillverkad för högsta möjliga komfort. Finns som T8 R-Design.

Från 7 890 kr/mån

V90 Mildhybrid

Den mångsidiga skandinaviska lyxkombin. Tillverkad för högsta möjliga komfort. Välj mellan Momentum och Cross Country, alla med automat.

Från 6 390 kr/mån

XC90 AWD Recharge Laddhybrid

Äkta skandinavisk lyx i form av en laddhybrid-SUV. För ultimat elegans och kapacitet. Finns som T8 välj mellan Inscription och R-Design.

Från 10 290 kr/mån

XC90 AWD Mildhybrid

Den sanna skandinaviska lyx-SUV:en. Finns som B5 diesel R-Design med blanka svarta exteriördetaljer, sportchassi och en elegant designad interiör.

Från 9 490 kr/mån

Skillnaden mellan bilabonnemang och
leasingkontrakt

Till skillnad från bilköp och leasing har Care by Volvo inga långa bindningstider eller oväntade kostnader. För en fast månadsavgift får du bilen du vill ha, inklusive premiumfunktioner och tidsbesparande tjänster – och med de flesta driftskostnader betalda.

 

Traditionell Billeasing Care by Volvo
Service och underhåll
Garanti och mekaniska reparationer
Täckning för normalt slitage
Helförsäkring Nej
3 månaders uppsägningstid* Nej
Hjulskifte och däckhotell Nej
Kundcenter Nej
Vägassistanstjänst dygnet runt** Nej
Volvo Car- app** Nej

Helförsäkring från vår försäkringspartner Volvia (www.volvia.se) ingår. Skador kan anmälas direkt till Volvia via webben eller telefon, där du får hjälp av Volvias skadereglerare. *3 månaders uppsägningstid gäller inte för erbjudanden med en fast bindningstid. **Vägassistans och Volvo Car- app ingår under hela abonnemangstiden. Vid traditionell billeasing ingår dessa bara under en begränsad period. Fordonsskatt ingår ej eftersom den betalas direkt till Transportstyrelsen. Läs mer i vår FAQ.