Renault CLIO

Oemotståndlig, helt enkelt.

INTERIÖR

Inuti har Clio ännu mer att erbjuda. Clio har en helt omarbetad kupé för bästa passagerarkomfort och mer utrymme.

EXTERIÖR

Oemotståndlig på utsidan. Clio charmar dig från första stund med sin moderna och hänförande stil som kommer till sin rätt med metalliclacken Valencia Orange.

GÖR DET ENKLARE ATT KÖRA

Lika bekväm i stan som på landsvägen – den här ikoniska småbilen skyddar dig hela tiden med sin automatiska nödbromsning som har sensorer för att upptäcka fotgängare, cyklister och parkerade fordon. Clio har Renaults senaste EASY DRIVE-lösningar där 360-graderskamera och Easy Park Assist ingår beroende på version.

E-TECH FULL HYBRID

Med sin nya hybridmotor tar Clio E-Tech full hybrid körglädjen till en helt ny nivå. Här kombineras accelerationerna, den snabba responsen och ekonomin från hybridtekniken E-Tech (bensin + el) med mångsidigheten och komforten från Clio.

I stan körs den på eldrift upp till 80 % av tiden, vilket ger en både tyst och bränslesnål upplevelse. På motorvägen ser de 145 hästkrafterna till att Clio E-Tech full hybrid både kan gasa ordentligt och svara snabbt på dina manövrar, utan att det påverkar räckvidden eller uppladdningen!

Läs mer om Clio E-Tech full Hybrid

Galleri

Finansiering Renault

Tillsammans med Renault Finans hjälper vi dig att finansiera din eller dina bilar, antingen i form av ett billån eller olika leasingalternativ som t.ex. privatleasing eller Business Lease för företag. På våra billån erbjuder vi fri förtidslösen, gratis låneskydd och extraamortering när du vill. Du får dessutom bra rabatt på rätt bilförsäkring till din bil. Vi erbjuder både finansiell och operationell företagsleasing

Tala med våra säljare om vilken lösning som passar dig bäst

Renault Privatleasing

Leasa en ny bil utan kontantinsats eller låneskuld, till en månadskostnad utan överraskande avgifter. Det du äger är körglädjen. Dessutom ingår ett privatleasingskydd* kostnadsfritt i 3 månader. 

Renault Billån

Med Renault Billån får du ett smidigt och bekvämt bilägande. Ett smart bilägande där det i månadskostnaden ingår finansiering, försäkring och service.

Renault Business leasing

Ett bekymmersfritt bilinnehav inkl. service och försäkring. I Business ingår vårt service- och reparationsavtal Renault Care Pro som inkluderar service, byte av slitagedelar och reparationer.

Boka provkörning