Välj en sida

Personlig Servicetekniker

Bilmånsson erbjuder alla kunder en Personlig Servicetekniker som lär känna dig och din bil. En Personlig Servicetekniker vet vad som behövs för att din bil ska rulla tryggt och säkert. Våra tekniker jobbar enligt våra varumärkens originalmetoder och använder alltid Originaldelar.

En kontaktperson tar hand om allt
Att ha en person som ansvarar för hela processen gör ditt verkstadsbesök enklare, snabbare och lite mer personligt. Din Personliga Servicetekniker tar emot din bokning, utför arbetet, ansvarar för mottagning och leverans samt svarar på frågor kring den service eller de reparationer som utförts. På så sätt får du bättre insyn och förståelse i arbetet med din bil.

Tydligt och enkelt

Syftet med att ha en Personlig Servicetekniker är att ditt besök hos Bilmånsson ska gå enkelt och bekymmersfritt. Genom att ha en och samma tekniker som alltid tar hand om din bil minskar dessutom risken för missförstånd och andra onödiga problem som kan uppstå om flera personer är engagerade samtidigt. Din tekniker lär känna din bil bättre än någon annan och vet vad den behöver även nästa gång det är dags för service.