Däck & Hjul erbjuds i EslövHörbyÄngelholmKlippanLundKristianstadYstadSjöboSimrishamn
Verstad & Tjänster / Däck & Hjul

Däck & Hjul

Vi på Bilmånsson har lång erfarenhet av däck och hjul och samtliga anläggningar erbjuder däckverkstad och däckhotell. Kvalité är viktigt för oss och vi säljer därför premiumdäck från de ledande leverantörerna. Undrar du vilket däck som passar just din bil och dina behov kan du alltid få hjälp av våra däckspecialister på däck- & direktverkstaden.

Vi erbjuder dessutom 4-hjulsinställning och har även ett stort utbud av fräcka fälgar som förstärker upplevelsen av din bil. Du kan alltid delbetala på 4 månader – räntefritt och helt utan avgifter.

Hjulskifte

Vi hjälper dig att skifta till sommar- eller vinterhjul. Våra tekniker drar alltid fast däcken med rätt moment och ser över skicket på dina däck så att din bil rullar tryggt och säkert. Teknikerna är specialutbildade på Volvo, Renault och Dacia och vet vilka däck och fälgar som passar på din bil. Besök oss och prata däck, fälgar och hjulskifte med en expert. Du får alltid goda råd och bra erbjudanden.

Däckhotell

Väljer du däckhotellet för din förvaring får du alltid dina däck genomgångna och tvättade inför varje säsong. Vi kontrollerar även trycket och lagrar dina hjul i en trygg och säker miljö. Köper du en ny bil av oss kan vi lägga upp dina hjul direkt i vårt däckhotell.